Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (MÚSICA)

88M
Logo de l'activitat 88M

Divendres 20:00 a 21:00

23 de febrer de 2024

Espai: Sala d'actes

Artista: Miranda Fernández

Aquest és un homenatge a la figura femenina en el flamenc, a totes les lluitadores que van superar la discriminació, la coerció i l'esclavitud cultural per part de la societat del seu temps, i que ho van fer en solitud.

Malgrat totes les dificultats, aquestes lluitadores són una peça clau per entendre el flamenc tal com és avui. A més, representen un far per a les noves generacions.

‘88M' és el primer projecte com a líder de la pianista Miranda Fernández. Un recorregut personal per la història de la dona en el flamenc amb l'objectiu de posar en relleu el paper femení dins aquest gènere. Una combinació perfecta entre el més tradicional i el més modern, acompanyada de Cristina López al cante i l'electrònica i de Lucas Balbo a la percussió.

Preu: Gratuït

Divendres
23/02/2024
Rebobina!
Logo de l'activitat Rebobina!

Divendres 18:30 a 19:20

12 d'abril de 2024

Espai: Sala d'actes

Artista: Cia CapGira

Tres treballadors del teatre, el cap de manteniment, un treballador de la neteja i el cap de sala, es troben tres instruments: un clarinet, un violoncel i un violi?.

A través d'elements de roba de diferents èpoques viatjaran en el temps, visualitzant a l'escenari cada any corresponent i interpretant grans temes de la historia de la música que s'escoltava aleshores. Un eix cronològic invers que comença en l'actualitat, passa per la música pop, el rock, el jazz, la clàssica contemporània, el romanticisme, el classicisme, el barroc... i la música trobadoresca.

Rebobina és un espectacle per a tots els pu?blics que et transporta a trave?s de la histo?ria de la mu?sica.

Un concert recomanat per a més de 4 anys.

Preu: Gratuït

Divendres
12/04/2024
Ruïnosa y las Strippers de Rahola
Logo de l'activitat Ruïnosa y las Strippers de Rahola

Diumenge 12:00 a 13:15

10 de març de 2024

Espai: Exterior

Artista: Ruïnosa y las Strippers de Rahola

Suma unes guitarres elèctriques, molta energia punk, maquillatge glam esperpèntic, vestuari drag i les lletres més estrafolàries i iròniques sobre la comunitat LGTBI, la política, la religió i el que calgui... El resultat és el subnopunk travesti d'un gran quartet: Ruïnosa y las Strippers de Rahola!

Sobre l'escenari, quatre personalitats travestis: Ruïnosa, la cantant excèntrica i descarada; Kalva Klein, guitarrista, vocalista rebel i múrria; Nico Lokao, baixista explosiu i agressiu; i La Marrana Juràssica, bateria i ballarina sensual i alienígena.

Un repertori de cançons pròpies i versions s'alterna amb petites performances i intervencions dels membres de la banda, els quals animaran l'ambient fins a arribar a un final catàrtic, al més pur estil subnopunk.

Espectacle per a més de 14 anys.

Preu: Gratuït

Diumenge
10/03/2024

Tallers / gener - març 2024


Inscripcions: a partir de l'11 de desembre

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10.15 a 13.45h i de 16.15 a 21.30h o online en aquesta mateixa pàgina.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Com pots inscriure't?

Primer has de registrar-te i omplir les teves dades a Registre. Un cop registrat has d'accedir al Login i ja podràs inscriure't.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | Rambla de Catalunya, 5, principal 3a 08007, Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CC EL COLL LA BRUGUERA

L'Aldea, 15
08023 Barcelona
932562877
informació@ccelcoll.org

Logo Miram Cloud