Logo del centre cívic
Carlos Sarduy Trio
Logo de l'activitat Carlos Sarduy Trio

Divendres 20 a 21 h

24 de març de 2023

Espai: Sala d'actes

Artista: Carlos Sarduy Trio

El so de l'artista cubà Carlos Sarduy és la trompeta i el seu terreny natural el bebop i la música afrocubana. Va néixer a La Habana, a Cuba, i a més de ser un espectacular trompetista i percussionista, també és un excel·lent pianista i compositor. Va arribar al panorama musical europeu l'any 2008, on ha tocat amb grans artistes i s'ha convertit en un músic reconegut i valorat en l'escena del jazz i en el món del flamenc, la música popular i la música moderna. És aclamat pel seu gran so i musicalitat, així com per la seva versatilitat artística.

En els seus concerts porta el públic a un viatge musical màgic i vibrant per un paisatge musical melòdic i sensible característic del seu propi llenguatge personal, que reflecteix el seu gran coneixement de la música afrocubana així com el seu domini del jazz i la seva capacitat d'innovació. Al Barcelona Districte Cultural podrem gaudir del seu art en format de quintet de jazz.

Preu: Gratuït

Divendres
24/03/2023

Tallers / gener - març 2024


Inscripcions: a partir de l'11 de desembre

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10.15 a 13.45h i de 16.15 a 21.30h o online en aquesta mateixa pàgina.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Com pots inscriure't?

Primer has de registrar-te i omplir les teves dades a Registre. Un cop registrat has d'accedir al Login i ja podràs inscriure't.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | Rambla de Catalunya, 5, principal 3a 08007, Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CC EL COLL LA BRUGUERA

L'Aldea, 15
08023 Barcelona
932562877
informació@ccelcoll.org

Logo Miram Cloud