Logo del centre cívic
Bom Tudo!
Logo de l'activitat Bom Tudo!

Diumenge 13:00 a 14:15

12 de març de 2023

Espai: Exterior

Artista: Anna Tréa

Descobrir l'Anna Tréa és deixar-se portar per la seva veu aspra, les lletres intenses i plenes de poesia i, sobretot el seu domini de la guitarra, que toca de manera personal i amb tant de virtuosisme tècnic que, de vegades, sembla un instrument de percussió.

Cantant, compositora i multiinstrumentalista, l'Anna Tréa fa passar la seva música per tots els ritmes brasilers i inclou moments de blues, folk, groove i ritmes africans. Bom Tudo! (bé tot!) és el títol d'una de les seves cançons, una expressió que l'artista escoltava molt de la seva mare quan era petita, a casa seva, al Brasil. Ara, dona el nom a l'espectacle amb el que l'artista es presenta al Barcelona Districte Cultural, i que és tota una declaració d'intencions del que vol que sigui el seu art: una experiència que ens ajudi a normalitzar les nostres vulnerabilitats i, amb potència, fer-nos creure en la vida. Una música que sigui aliment per aquesta fe.

Lloc: Plaça Laguna Lanao

Preu: Gratuït

Diumenge
12/03/2023

Tallers d'estiu


Inscripcions: a partir del 7 de juny.

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h o online en aquesta mateixa pàgina.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Com pots inscriure't?

Primer has de registrar-te i omplir les teves dades a Registre. Un cop registrat has d'accedir al Login i ja podràs inscriure't.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CC EL COLL LA BRUGUERA

L'Aldea, 15
08023 Barcelona
932562877
informació@ccelcoll.org

Logo Miram Cloud