Logo del centre cívic
Las Cotton
Logo de l'activitat Las Cotton

Divendres 18:00 a 18:50

15 de març de 2024

Espai: Sala d'actes

Artista: Anita Maravillas

Deixant enrere els perills del seu poble natal, la família Cotton es dirigeix a la ciutat a la recerca d'una nova vida i oportunitats. Entre les teulades i els llums de la ciutat, entre les teles, els fils i les màquines de la fàbrica, la mare i les seves dues filles viuran noves aventures i perills desconeguts. Però aquesta vegada no estan soles i es llançaran amb força al desig de ser feliços.

‘Las Cotton' és un espectacle de titelles per a tota la família que s'inspira en les lluites obreres de les dones a la industria tèxtil de principis del segle XX. A través de la mirada d'una mare i les seves filles es crearà un imaginari visual del que va significar la revolució industrial.

Recomanada per a més de 6 anys.

Preu: Gratuït

Divendres
15/03/2024

Tallers / gener - març 2024


Inscripcions: a partir de l'11 de desembre

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10.15 a 13.45h i de 16.15 a 21.30h o online en aquesta mateixa pàgina.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Com pots inscriure't?

Primer has de registrar-te i omplir les teves dades a Registre. Un cop registrat has d'accedir al Login i ja podràs inscriure't.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | Rambla de Catalunya, 5, principal 3a 08007, Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CC EL COLL LA BRUGUERA

L'Aldea, 15
08023 Barcelona
932562877
informació@ccelcoll.org

Logo Miram Cloud